Duiken.Vlaanderen

Duiken.Vlaanderen

>

Duiken.Vlaanderen

Welkom bij Duiken.Vlaanderen

Sinds de oprichting in 1980 (toen nog VVW vzw - sectie duiken) is de federatie constant bezig geweest met het geven van opleidingen in de duiksport. De sterkte van DUIKEN.VLAANDEREN vzw- de op één na grootste niet-commerciële duikfederatie van Vlaanderen - zijn de volgende punten:


  • Steeds de opleiding up-to-date maken volgens de laatste Internationale en Europese normen;
  • Veiligheid steeds bovenaan in het vaandel.


Wil je op een veilige manier leren duiken? Wil je leren duiken in een aangename familiale sfeer? Zonder tijdsdruk en op je eigen tempo? Zonder je daarvoor blauw te betalen?

Dan is DUIKEN.VLAANDEREN vzw zeker iets voor jou!!!

DUIKEN.VLAANDEREN is lid van de Europese federatie CEDIP (European Committee of Professional Diving Instructors) en via BEFOS ook van de wereldbond CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques). DUIKEN.VLAANDEREN is één van de grootste niet-commerciële federaties in Vlaanderen en vertegenwoordigt een 30-tal duikscholen en -clubs, samen goed voor een 1000-tal actieve duikers. Het moderne, didactisch sterk gefundeerde opleidingsprogramma staat sedert meer dan 40 jaar garant voor een veilige duikopleiding van Duiker 1-ster tot en met Instructeur 3-ster.


DUIKEN.VLAANDEREN werkt voor de technische duikopleidingen samen metIantd Benelux.


De DUIKEN.VLAANDEREN brevetten worden wereldwijd erkend.

Opleidingen


Beschrijving van de opleidingen


Begrippen als maatwerk, individuele aanpak zijn essentieel in Duiken.Vlaanderen’s vernieuwde opleiding.
Het aantal theorie- en praktijksessies kan daarom door de verantwoordelijke instructeurs(s) in functie van de cursist aangepast worden.

De hieronder vermelde gegevens zijn daarom bij benadering en indicatief.

Brevetstructuur Duiken.Vlaanderen

Om conform te kunnen werken met de boeken en de opleidingsstructuur van de NOB en de Europese richtlijnen (nu reeds ISO-normen), is de Duiken.Vlaanderen brevetstructuur hieraan aangepast.