PADI - Keep Diving

PADI

>

>

Keep Diving

Keep Diving

ReActivate

Als gebrevetteerde duiker is het verstandig om regelmatig zaken terug op te frissen.
Na 6 maand inactiviteit is het zelfs een must. Dankzij deze, speciaal op jouw maat gemaakte, les zorgen onze divemasters en instructeurs er voor dat je op je eerstvolgende trip gegarandeerd terug comfortabel en vol vertrouwen in het water ligt.
Je kan deze “update” zowel volgen in ons zwembad als het buitenwater.

ReActivate (voor niet PADI duikers)

Misschien denk je 'we doen het al jaren zo' en heb je nood aan een update.
Wel, wij helpen je o.a. om die overtollig kilo's lood, waar je al jaren mee zeult, weg te laten en via deze, speciaal op jouw maat gemaakte, les zorgt onze staff ervoor dat je na een inactieve periode gegarandeerd terug comfortabel en vol vertrouwen in het water ligt.

Adventure Diver

De PADI Adventure Diver Course is een subgroep van de PADI Advanced Open Water Diver en kan in slechts één dag worden gedaan, waardoor het de perfecte keuze is om je open watertraining op te bouwen, als je te weinig tijd hebt en toch meer uit duiken wilt halen!

Advanced Open Water Diver

Heb je als Open Water Diver de duikmicrobe helemaal te pakken en wil je met meer praktijkgerichte Adventure duiken ervaren hoe het is om zelf je weg terug te vinden, een nachtduik te maken, je duikbril makkelijk terug te vinden die je net verloren bent, een stromingsduik te maken, tot 30 m diep te duiken enz. … dat kan!
Op een gezellige, ontspannen en professionele manier zorgen wij er samen voor dat je een Advanced Open Water Diver wordt.

Rescue Diver

Na deze cursus ben je een waardevolle buddy die de veiligheid in een groep zeker vergroot.
Je leert stress te herkennen, ongevallen te voorkomen, zoek- en reddingstechnieken en eerste hulp bij duikongevallen toe te passen.
Het is zonder twijfel de leukste, meest nuttige en uitdagendste cursus die je als recreatieve duiker ooit zal volgen.

Master Scuba Diver

Minder dan 2% van alle duikers bereiken ooit dit niveau.
Laat dit brevet zien en mensen weten meteen dat jij een allround sportduiker bent.
Je verdiend deze erkenning op basis van je grote duikervaring en de gedegen trainingen die je hebt gehad.
Het is een eer om jouw brevet aan te kunnen vragen want jij behoort immers tot de elite van de gerespecteerde recreatieve duikers.

Divemaster

Leer hoe je onderwatertours leidt, assisteert bij duiklessen en anderen inspireert om goed voor de zee te zorgen. Scherp je vaardigheden aan en wees de duiker waar iedereen met respect naar kijkt.


PADI Divemaster is het populairste en meest erkende professionele duikbrevet ter wereld. Voor PADI Divemasters zijn er bijzonder veel carrièremogelijkheden. Ze worden betaald om te duiken en delen hun liefde voor de zee.